Az Expedíció valós idejű nyomonkövetése térképen.
Amennyiben információt szeretne kapni rendszeresen e-mailben az Expedíció eseményiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Dr. Nagy Balázs (33)
Kutató, geográfus
1997/98-ban hét hónapos antarktiszi expedíción vett részt. Magashegyi és sarkvidéki kutatóútjain, szélsőséges klímájú területeken, az éghajlatváltozások okozta felszínfejlődést tanulmányozza. Az ELTE Természetföldrajzi Tanszékének oktatója.
Bugya Éva (25)
Kutató, geográfus
Magashegységi felszínalaktani vizsgálatok résztvevője, kutatási tapasztalatait és terepi jártasságát a Kárpátok, az Alpok, a Pireneusok, Kis-Ázsia, a Himalája és Irán magashegységeiben szerezte.
Dr. Illyés Péter (27)
Kutató, hegymászó
Aktív hegymászó. Számos téli és nyári mászást hajtott végre az Alpokban, a Kárpátokban, a Pireneusokban és Skóciában szélsőséges viszonyok között. A sarkvidéki területeket érintő nemzetközi tudományos együttműködéseket vizsgálja.
Fiar Sándor (36)
Természetfilmes, geográfus
A Magyar Televízió tudományos és ismeretterjesztő műsorainak műsorvezetője, szerkesztője, a Natura Szerkesztőség tagja. Sarkvidéki körülmények között készített filmjeivel már számos elismerést szerzett.
Tóth Zsolt Marcell (28)
Természetfilmes, rendező-operatőr
1996 óta a Magyar Televízió Natura Szerkesztőségének munkatársa. Tucatnyi filmet készített, többek között az Andok, Grönland, Ausztrália, Mauritius, Skandinávia és a Himalája vidékein.
Nemes Veronika (30)
Természetfilmes, kutató
A Melbourne-i Egyetem kutatója. A globális klímaváltozások elkerülése érdekében hozott gazdaságpolitikai korlátozásokat vizsgálja. Filmes és expedíciós tapasztalatait Grönlandon, Ausztráliában, a Himalájában, a Kilimandzsárón, az Andokban , a Sziklás-hegységben és az Alpokban szerezte.
Molnár Attila Dávid (26)
Tengerbiológus, búvároperatőr
Technikai búvárként számos filmet készített szélsőséges körülmények között jég alatt, barlangban, hajóroncsban a Földközi-, és a Vörös-tengeren.
Ismetetterjesztő könyv az Expedíció kalandjairól és az Antarktisz rejtelmeiről, a Generalpress kiadásában.
FIGYELMEZTETÉS! Az oldalon található információk bármilyen formában történő
ismételt megjelenítése vagy másolása az üzemeltető engedélye nélkül szigorúan tilos!
Copyright ©2002-2003 Magyar Antarktisz Program 2003. Minden jog fenntartva.
Design & SIRIUS CMS technology by www.erise.hu.